Arbeta hos oss
Att arbeta på femkon AB är både varierande och utvecklande. Vi är ett relativt litet företag, vilket är vår styrka! Det möjliggör korta beslutsvägar och gör oss flexibla. Arbetsuppgifterna varierar från vecka till vecka och chanserna att få något nytt och spännande på skrivbordet är mycket höga.
femkon teknik

Teknik

Vi ligger alltid i framkant i den tekniska utvecklingen beträffande programvaror och arbetssätt. Vi använder oss av de senaste och vanligaste programvarorna i branschen. 

Vi använder oss av bland annat Revit, AutoCAD, FEM-Design, Statcon, WIN-Statik, Mathcad och Solibri.

femkon utveckling utvecklingsmål

Utveckling

Alla vill vi utvecklas och därför ser vi till att alla anställda kontinuerligt får möjlighet att uppdatera och erhålla nya kunskaper genom att åka på kurser anpassade mot de individuella utvecklingsmålen.

Kombinerar arbete och privatliv femkon

Arbete och privatliv

Ofta är det mycket utöver arbetet som ska ske under veckorna och ibland är det svårt att få ihop timmarna. Vi är flexibla i vårt arbete och möjlighet att styra sina arbetstimmar finns.

friskvårdspolicy hälsa femkon

Hälsa

Det är viktigt att våra medarbetare mår bra och håller sig friska, därför har vi upprättat en friskvårdspolicy för att uppmuntra och underlätta för medarbetarna att bibehålla och/eller förbättra sin fysiska och psykiska hälsa. Alla anställda erbjuds friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

engagemang femkon

Engagemang

Den som har viljan att påverka projekt, sin arbetsroll och företaget har goda möjligheter att engagera sig i dessa frågor hos oss. Engagemang är något vi uppmuntrar. 

stressfri arbetsmiljö femkon

Arbetsmiljö

En god och stressfri arbetsmiljö där alla känner att de hinner med sina arbetsuppgifter är viktigt för oss. Hjälp från medarbetare ska alltid finnas att tillgå. Alla anställda omfattas självklart av kollektivavtal!